Ohjelmistohaku 2021–2022

Oulun Ylioppilasteatteri hakee näytelmiä ohjelmistoonsa kaudelle 2021–2022.

OYT on historiansa aikana toteuttanut niin perinteistä kuin kokeilevampaakin teatteria, kuitenkin pyrkien pysymään aina ajan hermolla. Kantaaottava, ravisteleva ja räväkkä ovat teatterimme avainsanoja. Onko sinulla palo ohjata tai valmis käsikirjoitus joka syyhyttelisi nähdä lavalla? Haluatko toteuttaa itseäsi teatterin keinoin mukavassa ja osaavassa ympäristössä? Vai haluatko toimia tuottajana ja kartuttaa markkinoinnin ja projektinhallinnan taitojasi?

Haemme näytelmiä ensisijaisesti syksylle 2021 (elokuu–joulukuu), mutta myös vuoden 2022 puolelle sijoittuvia produktioita. Perinteisesti olemme tehneet n. 4 produktiota per vuosi. Deadline hakemuksille on 31.07.2021., mutta sopivan tarjouksen tullessa työskentely voidaan aloittaa heti. Nyt siis nopeat syövät hitaat!
Huom. Johtokunta lomailee heinäkuun ajan. Kesäkuussa tulleet hakemukset käsitellään heti, muihin palataan elokuun alussa.

Oulun Ylioppilasteatteri on tiivis yhteisö, jossa ei tarvitse raataa yksin, vaan jäsenistöstä löytyy monenlaista osaamista ja johtokunta ja järjestösihteeri ovat läsnä ja apuna koko produktion aikana. OYT toimii Oulun keskustassa kulttuuritalo Valveella, jossa käytössä on oma teatterisali (normaali katsomokapasiteetti 46).

Otamme toiminnassamme aina ajankohtaiset koronarajoitukset ja -suositukset huomioon.

Otamme vastaan:
– Näytelmä- ja ohjaustarjouksia (näytelmäkäsikirjoitus, jonka hakija haluaa itse ohjata)
– Näytelmätarjouksia (pelkkä käsikirjoitus, eli ohjaaja valitaan erikseen)
– Ohjaustarjouksia (pelkästään ohjaus, eli näytelmä valitaan erikseen)
– Tuottajatarjouksia (tuottajaehdokkaita produktioille, ilmoitathan aikataulusi eli milloin olet käytettävissä!)

Lähetä tarjoukset sähköpostiimme: oyt(a)oulunylioppilasteatteri.fi

Lisätietojen tarpeessa otathan yhteyttä OYT:n toimistoon:
puh. 044 558 4567
oyt(a)oulunylioppilasteatteri.fi