Tuoretiski 2018(c) Anna-Kaisa Kettunen

Tuoretiski starttaa jälleen!

Tuoretiski-produktio on tarkoitettu Oulun Ylioppilasteatterin jäsenyydestä ja teatteriharrastuksesta kiinnostuneille. Tuoretiskiin on mahdollista päästä mukaan 19.9. järjestettävän casting-tilaisuuden kautta. Tuoretiskiläiset valmistavat syksyn aikana teatteriproduktion Anna-Kaisa Kettusen (teatteri-ilmaisun ohjaaja) sekä Piritta Mäntyjärven (liikunnanohjaaja) johdolla. Näytelmän esityskausi sijoittuu joulukuun alkupuoliskolle.Tekemistä löytyy laajasti teatterin eri osa-alueilta: näyttelijöille, puvustajille, maskeeraajille, lavastajille, valo- ja ääniajajille. Ei tarvitse olla osaaja, kunhan kiinnostusta ja sitoutumiskykyä löytyy!

Tuoretiskiin ilmoittaudutaan ennakkoon 17.9. mennessä sähköpostitse (osoitteeseen oyt@oulunylioppilasteatteri.fi). Ilmoittautumisajan jälkeen järjestettävässä casting-tilaisuudessa ohjaajat valitsevat työryhmän. Kirjoita sähkopostiin yhteystietosi ja mistä osa-alueesta olet kiinnostunut. Castingiin voi tulla myös ilman ennakkoilmottautumista. Ryhmä toteutetaan yhdessä Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hankkeen kanssa.

Casting-tilaisuus järjestetään ke 19.9. klo 18–20 Valvenäyttämöllä, Kulttuuritalo Valve, 2 krs, Hallituskatu 7.

Tuoretiskin esityskauden jälkeen sinulla on mahdollisuus hakea OYT:n jäsenyyttä.


Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hankkeen kanssa. Diakonia-ammattikorkeakoulun koordinoimassa toiminnassa ovat mukana Kainuun Liikunta ry, Kajaanin kaupunginteatteri, Loisto setlementti, Q-teatteri ja WAU ry. ESR-varoin toteutettavaa hanketta rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Katsahdus vuoden 2016 Tuoretiski-produktion kulissien taakse: