Kesänäytelmähaku 2021

Oulun Ylioppilasteatteri etsii kesänäytelmää, ohjaajaa ja tuottajaa kesälle 2021!

Onko sinulla palo ohjata tai valmis käsikirjoitus, joka syyhyttelisi nähdä lavalla? Tahtoisitko päästä tuottamaan ulkoilmanäytelmää? Haluatko toteuttaa itseäsi teatterin keinoin mukavassa ja osaavassa ympäristössä? OYT on historiansa aikana toteuttanut niin perinteistä kuin kokeilevampaakin teatteria aina ajan hermolla pysytellen. Kantaaottava, ravisteleva ja
räväkkä ovat teatterimme avainsanoja.

Otamme vastaan:
– Ohjaustarjouksia (pelkästään ohjaus, eli näytelmä valitaan erikseen)
– Näytelmä- ja ohjaustarjouksia (hakijalla on jo mielessä käsikirjoitus, jonka haluaa itse ohjata)
– Näytelmätarjouksia (pelkkä käsikirjoitus, eli ohjaaja valitaan erikseen).

Tänä vuonna kesänäytelmä esitetään Hupisaarten teatterilla syyskuussa. Hupisaarten teatteri on Oulun Ainolan puistossa sijaitseva katettu kesäteatteri, jonka lavalle OYT lähtee ensimmäistä kertaa. Lisätietoa Hupisaarten teatterin toiminnasta löydät osoitteesta https://www.ouka.fi/oulu/kulttuuri-ja-kirjastot/hupisaarten-teatteri.

Lähetä vapaamuotoinen kesänäytelmätarjouksesi sähköpostitse osoitteeseen oyt(a)oulunylioppilasteatteri.fi viimeistään 31.3. Sisällytä tarjoukseesi ohjaussuunnitelma, harjoitusaikatauluehdotus sekä budjettiehdotus.

Sitoudumme turvallisen työskentely-ympäristön luomiseen kaikessa toiminnassamme. Produktion harjoitus- ja esityskausi toteutetaan kulloistenkin alueellisten koronarajoitusten ja -ohjeistusten mukaisesti. Ajankohtaista tietoa paikallisista rajoituksista saat osoitteesta https://www.ouka.fi/korona/. Mikäli haluat lisätietoa niiden vaikutuksesta toimintaamme tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä toimistoomme 044 558 4567 tai oyt(a)oulunylioppilasteatteri.fi. Toimisto on avoinna ti–ke klo 11–17 ja to–pe klo 9–15. Viikolla 10 toimisto on suljettuna.

Tule kanssamme tekemään teatterikesästä 2021 ikimuistoinen!