Tuoretiski 2012

Tuoretiski on Oulun ylioppilasteatterin uusien jäsenten tuottama lyhytnäytelmäkavalkaadi. Esitys on suunnattu aikuisille.

Urho
Vuosi 2035. Maailmassa, jossa miehillä ei ole arvoa, oikeuksia eikä määränpäätä tai suuntaa elämällään, vain todellinen Urho voi nousta naisten ylivaltaa vastaan.

Syksyn lehtiä
Johdattaa katsojat episodirakenteiselle matkalle, jolla käsitellään ajan henkeä syksyn uutisotsikoiden kautta. Tekstin on tuottanut ryhmä itse sanomalehtiartikkelien perusteella ja näkökulma vaihtuu jatkuvasti muodostaen kokonaisuuden, joka pyrkii enemmän kysymään kuin vastaamaan. Mikä meitä lopulta kiinnostaa ja mihin tämä maailma on oikein menossa? Mistä yksinäisen valaan laulu kertoo ja kuinka silloin käy, kun kaksi autoa törmää samaan hirveen?

Rengas sopassa
Pieni tarina ajasta, kapinasta, todellisuudesta ja hammaslääkäristä. Näytelmä pohjautuu OYT:n arkistoista pelastettuihin näytelmäteksteihin "Puutuva rengas" ja "Minä olen vieras makkara maailman lihasopassa".

Ohjaajat: Samuli Karvonen & Sami Sankilampi, Elina Väänänen & Hanna Puolakka, Antti Leimi & Tanja Seppälä.

Rooleissa: Laura Rusanen, Eeva Löppönen, Eeva-Liisa Ronkainen, Sanna Härkönen, Essi Kujala, Heidi Finnberg, Alisa Pyykkönen, Krista Karttunen, Joni Saarinen, Nina Puotiniemi, Iida Majava, Anni Majava, Tiia-Maaria Potapoff, Henry Fröjdholm, Katariina Kynnös, Saija Härmä, Johanna Koskinen, Viivi Junno, Anne Karppanen, Hilla Männikkö, Sarianna Huhtala, Kia Prepula, Sari Salo, Veera Saukkonen, Kaija Kamula, Margareeta Oikari, Emma Salo, Rebecca Mäkinen, Eeva Kosonen, Susanna Hämäläinen, Lisa-Marie Riitijoki, Paula Nätti, Henrika Palokangas, Heidi Häyrynen, Henna Parviainen


Ensi-ilta ke 5.12. klo 19.

Muut esitykset pe 7.12., la 8.12., ke 12.12. ja pe 14.12., kaikki esitykset klo 19.

Liput 3€/5€ Valveen lipunmyynnistä ke-su klo12-19, puh 08-55847575

Tuoretiski Facebookissa