ohjelmisto

 

Oulun ylioppilasteatterin vuosi jakaantuu kolmeen osaan: syys-, kevät- ja kesäkausi.

Tavallisesti syyskaudella järjestetään uusille tulokkaille Tuoretiski, jossa tutustutaan OYT:n toimintaan ja käydään läpi teatterin tekemisen perusteita. Lisäksi syyskaudella esitetään 1-2 kokopitkää näytelmää.


Kevätkaudella esitetään 1-2 kokopitkää näytelmää sekä osallistutaan SYTY-festivaaleille. Vuonna 2012 oli Oulun vuoro järjestää valtakunnalliset ylioppilasteatterifestivaalit. 


Kesäkaudella tehdään kesäteatterinäytelmä, joka on yleensä suunnattu koko perheelle. Kesänäytelmän esityspaikka vaihtui vuonna 2022 Hupisaarten kesäteatterille.


Lisäksi OYT järjestää jäsenilleen koulutus- ja virkistystoimintaa läpi vuoden ja osallistuu aktiivisesti Oulun kulttuurikentän säpinöihin. Jos ohjelmistosta ja tapahtumista tuntuu puuttuvan jotain, ehdota sitä meille!

 

Ehdota näytelmää

Onko sinulla takataskussasi näytelmäidea, jota et ole vielä päässyt toteuttamaan? Tarjoa sitä meille! Sekä kokeneet että kynsiään teroittavat ohjaajat ovat tervetulleita. Näytelmäehdotuksen tulee sisältää ohjaussuunnitelma, budjetti ja käsikirjoitus. OYT:n johtokunta valitsee esitettävät näytelmät ehdotusten perusteella. Lisätietoja johtokunnalta tai toimistolta (oyt(a)oulunylioppilasteatteri.fi).