vanhoille

Tiedotus

Jäsenet-sähköpostilista on OYT:n tärkein tiedotuskanava jäsenille. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ilmoitathan siitä toimistolle. Jos arvelet, ettet ole listalla, niin ota myös silloin yhteyttä toimistolle. Muita tiedotuskanavia ovat nettisivut, Facebook-ryhmä ja puhuminen.


Jäsenmaksun maksaminen

Kauden 2021 jäsenmaksu on 10 €, ja se maksetaan OYT:n tilille FI83 8000 1679 2636 58. Kirjoita viestiksi Jäsenmaksu 2021 ja oma nimesi.

Jos olet kerännyt vuoden 2020 aikana vähintään kolme aktiivisuusmerkintää, olet näin ollen oikeutettu aktiivisen jäsenen etuihin. Tule silloin käymään toimistolla jäsenmaksukuitin kanssa, niin saat uuden jäsenetukorttisi vuosileiman kanssa. Aktiivisuusmerkintöjesi määrän voit tarkistaa toimistolla.


Jäsenedut

Perusjäsenyys:

- Pääsy osalliseksi teatterin sisäisestä viestinnästä (sähköpostilistalla ja Facebook-ryhmässä). Tietoa tulevista prokkiksista ja kuinka niihin voi osallistua, mitä teatterissa tapahtuu yms.

- Jäsenet ovat aina etusijalla, kun valitaan työryhmää näytelmään

- Normaalihintaa puolet halvempi hinta osallistuessa OYT:n järjestämille kursseille

- Jäsenet ovat aina etusijalla, kun valitaan osallistujia kursseille

- Ilmainen tai hyvin halpa kuljetus ylioppilasteatterifestivaaleille

- Jäsenmaksun maksaneet jäsenet pääsevät valitsemaan seuraavan vuoden johtokunnan (ja asettumaan itse ehdolle) teatterin syyskokouksessa, joka pidetään yleensä pikkujoulujen yhteydessä

- OYT:n omien soittimien vuokraus

- OYT:n jäsenet ovat harrastaessaan tapaturmavakuutettuja

Aktiivijäsenyys:

Aktiivisen jäsenen edut saat käyttöösi keräämällä aktiivisuusmerkintöjä. Jäsenkorttiuudistustiedotteen ja tarkemmat ohjeet aktiivisuusmerkintöjen keräämiseen pääset lukemaan tästä.

- Vapaa pääsy tai nimellinen pääsymaksu OYT:n näytelmiin

- Vapaa pääsy nukketeatteri Akseli Klonkin esityksiin (ei koske festivaaliesityksiä)

- Liput Oulun kaupunginteatterin omiin näytelmiin alennushintaan, vieraileviin esityksiin ei alennusta

- Liput Oulun Työväen Näyttämön esityksiin alennushintaan

- SYTY-hintainen lippu (3 €) kaikkien SYTY-teattereiden näytöksiin ympäri Suomen


Käsikirjoitukset

Etsitkö tekstiä ohjattavaksi tai muuhun tarkoitukseen? Toimistolla on kasoittain vanhoja käsikirjoituksia, kysy lisätietoja sihteeriltä!