Juuso Kekkonen - Huijarisyndrooma

Huijarisyndrooma – Kiusallinen katsaus kuluvaan vuosituhanteen

 

 

Palkittu koomikko Juuso Kekkonen ryhtyy tuoreessa koko illan stand up -showssaan aikamatkustajaksi. Huijarisyndroomassa 35-vuotias Juuso yrittää selittää 20-vuotiaalle itselleen maailman muutoksia, tämän päivän Suomea ja omia elämänvalintojaan: Mitä on saavutettu, mitä ei, ja miten niin eduskunnassa on fasisteja? Trippi vuosituhannen vaihteesta nykypäivään kulkee maailman parhaan vessan ja Amsterdamin lentokentän turvatarkastuksen läpi ja oikaisee herätyskokouksen kautta BDSM-klubille. Tervetuloa tolkuttomalle aikamatkalle!

Huijarisyndrooma on kokoelma tarinoita, vitsejä ja näkökulmia siitä, miten Juuso, suomalaiset ja ihmiskunta etsivät onnea ja turvallisuutta vääristä paikoista. Samalla esitys on nostalginen matka nuoruuden viattomuuteen ja polttavaan elämännälkään. Tie onnellisuuteen ei kertaakaan kulje sitä itsestäänselvintä reittiä. Seikkailut tuntemattomaan ovat useimmiten kannattavia, monesti jopa pakollisia.

Vanhemman ja nuoremman Kekkosen vuoropuhelussa maailma näyttäytyy vuorotellen ihastuttavana, pelottavana ja syvästi omituisena paikkana. Moraalisia ristiriitoja aiheuttavat niin ilmastonmuutos, Sipilän hallitus kuin uusnatsitkin. Yhdessä Kekkoset pyrkivät selvittämään, onko nykyhetki se synkeä hämärä ennen aamunkoittoa, vai viimeinen valonpilkahdus ennen syöksymistä pimeyteen. Välillä sentään kerrotaan kikkelivitsejä.

 

Esitykset: su 15.5. klo 18 ja ma 16.5. klo 19 Valvenäyttämöllä.


Liput 20/15€. OYT:n voimassa olevalla jäsenetukortilla 10€.

Liput Valveen lippumyymälästä (Hallituskatu 7), p. 08-5584 7575, avoinna ke-su klo 12-19.
HUOM! Lippumyymälä ei ole avoinna ma 16.5.! Jos lippuja on jäljellä vielä maanantaina, niitä voi lunastaa ovelta ennen esitystä käteisellä.

 

Katso esityksen traileri tästä!

Kaleva.fi menot: Juuso Kekkonen - Huijarisyndrooma
Facebook: OYT:n vierailuesitys: Juuso Kekkonen - Huijarisyndrooma