Vierailuesitys: Icebreaker

 

Icebreaker - Moniääninen monologi

Kokkolalainen teatterintekijä Laura Nuuttila vierailee kesäkuussa Valvenäyttämöllä monologiesityksellä Icebreaker. Esityksiä on vain kaksi, joten varaa lippusi pian.

*****

Yksi esiintyjä, tyhjä harjoitustila ja järisyttävän inspiroiva albumi 3- rivistä haitarimusiikkia. Mitä syntyy kun tämänkaltaiseen haasteeseen syöksytään pää edellä? Ja miten hitossa jääkarhut eksyivät harjoitussaliin?

Omaelämäkerrallisuus ja fiktio yhdistyvät tarinassa ihmisestä murroksen keskellä. Mutta mitä tästä kaikesta tuumii jääkarhu?

Icebreaker rikkoo, sulautuu, muuttaa muotoaan, kunnes taas katoaa. Mitä jos tahtoo kovasti muuttua, mutta ei kykene? Mitä jos on liian myöhäistä? Icebreaker haastaa pohtimaan mille sinä elät.

”Joskus minä luulin saavani auringon kiinni.”

Icebreaker on Laura Nuuttilan opinnäytetyön taiteellinen osuus. Esitysmuoto on syntynyt dialogista musiikin kanssa. Tekstiä on luotu mm. ajatuksenvirralla Antti Paalasen Breathbox-albumia kuunnellessa.

*****

Esitykset to 5.6. ja pe 6.6. klo 19

Liput 10 / 5 €, OYT:n jäsenet pääsevät alennushinnalla.

Liput Valveen lipunmyynnistä, puh. 08 5584 7575, avoinna ke - su klo 12 - 19 (Hallituskatu 7). Lisätietoja osoitteesta icebreaker.monologi@gmail.com

*****

Käsikirjoitus ja ohjaus: Laura Nuuttila

Musiikki: Antti Paalanen, Breathbox-albumi

Ääni- ja valoajo: Anu Enqvist

Esiintyjä: Laura Nuuttila

*****

OYT:n Icebreaker -tiedote.

Tapahtuman FB-sivustoon pääset tästä.